.

Filtriraj po

Cena

Cena

  • 17,00 € - 69,00 €

Velikost

Velikost

Blagovna znamka

Blagovna znamka

Aktivni filtri

Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
33,83 € 39,80 € -15%
Na zalogi
Na zalogi
17,03 € 22,70 € -25%
Na zalogi
Na zalogi

Korzet Obsessive 850 izdelan iz prosojnega raztegljivega materiala ter okrašen s čudovitim čipkastim vzorcem v modri barvi. Naramnice korzeta so nastavljive, korzet pa ima nameščene tudi nastavljive elastične trakove za pripenjanje nogavic. Poleg korzeta boste prejeli tudi seksi tangice v modri barvi z ujemajočim vzorcem. Nogavice niso priložene.

Dobava takoj

Seksi korzet Obsessive 856 je izdelan iz prosojne tkanine s prelepim čipkastim vzorcem preko košaric in bokov v črni barvi. Korzetu so priložene tudi seksi ujemajoče tangice v črni barvi.

Dobava takoj

Korzet Obsessive 838 je izdelan iz dobro raztegljivega materiala ter okrašen c čudovitim čipkastim vzorcem. Korzet se na zadnjem delu zavezuje in tako omogoča popolno nastavitev velikosti, prav tako pa boste lahko nastavile dolžino naramnic, ki so izdelane tako, da se zavezujejo na zadnjem delu vratu. Poleg korzeta so priložene tudi seksi tanga hlačke v rdeči barvi.

Dobava takoj

Seksi korzet Obsessive 859 je izdelan iz svetlečega materiala v kombinaciji s prosojno tkanino. Korzet se zapenja za vratom in na sprednjem delu z zadrgo, na zadnjem delu pa je elastična vrvica, ki omogoča dobro prilagajanje vsem vrstam postav. Korzet ima nameščene elastične trakove za pripenjanje nogavi, poleg korzeta pa prejmete tudi ujemajoče tanga hlačke Obsessive v črni barvi.

Dobava takoj

Korzet Obsessive 828 je izdelan iz dobro raztegljivega materiala in na prsih okrašen s čipko. Dolžina naramnic je nastavljiva, zavezujejo pa se na zadnjem delu vratu. Korzet ima pritrjene tudi trakove za pripenjanje nogavic, ki so prav tako nastavljivi po dolžini in niso odstranljivi. Korzetu so priložene seksi ujemajoče tangice v črni barvi.

Dobava takoj

Seksi korzet Marilyn je izdelan iz elastičnega, svetlečega materiala, občutljive čipke in prozornega, finega tila. Nedrček je ojačan z žico. Naramnice in trakovi za nogavice so nastavljivi. Zapenja se zadaj, po vsej dolžini s kaveljčki.

Dobava takoj
33,83 € 39,80 € -15%

Čudovit korzet Scarlet je izdelan iz gladkega materiala s dodatkom čipke. Korzet ima nastavljive in odstranljive trakove za nogavice. V kompletu prejmete še choker in tangice.

Dobava takoj

Seksi korzet Dorothy je izdelan iz svetlečega in gladkega materiala v kombinaciji s prosojnim materialom in satenastimi trakovi. Nedrček je ojačan z žico. Korzet se zapenja na hrbtni strani s kaveljčki po celotni dolžini. Poleg prejmete ujemajoče tangice. Nogavice niso priložene!

Dobava takoj

Seksi korzet Passion Evane iz mehke in svetleče tkanine je na sprednjem delu prešit z vzorcem in ima dodano vrvico, ki bo poskrbela za boljše prileganje. Poleg boste prejele tudi tangice.

Dobava takoj
17,03 € 22,70 € -25%

Seksi korzet Passion Zola iz svetleče tkanine s prosojnim srednjim delom. Poleg boste prejele še ujemajoče tangice.

Dobava takoj

Seksi korzet Obsessive 863 je izdelan iz mehke, prosojne tkanine okrašene z volančki ter čipko. Naramnice so nastavljive prav tako trakovi za pripenjanje nogavic. Poleg prejmete še ujemajoče tangice.

Dobava takoj

Korzet Obsessive 866 je izdelan iz mehkega, prožnega materiala, ki je okrašen s čipko. Korzet ima nastavljive naramnice za popolno prileganje ter elastike za pripenjanje nogavic. Ob nakupu prejmete še ujemajoče tangice. Nogavice niso priložene.

Dobava takoj