.

Filtriraj po

Cena

Cena

  • 15,00 € - 56,00 €

Velikost

Velikost

Blagovna znamka

Blagovna znamka

Aktivni filtri

Seksi komplet Obsessive medicinska sestra je sestavljen iz obroča za lase, seksi nedrčka in hlačk. Komplet je izdelan iz prosojnega in prožnega materiala v modro-beli barvi. Nedrček ima košarice ojačane z žico, nastavljive naramnice in se na hrbtni strani zapenja z večstopenjsko sponko. Hlačkam so priloženi tudi trakovi za pripenjanje nogavic, ki so nastavljivi po dolžini in jih lahko tudi odstranite. Nogavice niso priložene.

Dobava takoj

Seksi kostum Mornarka znamke Obsessive je sestavljen iz oblekice, čepice ter nogavičk.

Dobava takoj

Seksi kostum Stevardesa znamke Obsessive je sestavljen iz mini oblekice, tangic in čepice.

Dobava takoj

Seksi kostum Maid znamke Obsessive je sestavljen iz nedrčka, tangic, pasu za nogavice, nogavic in obroča za lase. V kombinaciji črne in bele barve z dodatki čipke. Nedrček ima ojačane košarice z žico, naramnice so nastavljive zapenja pa se na hrbtu z več-stopenjsko sponko.

Dobava takoj

Seksi kostum Šolarka znamke Obsessive je sestavljen iz topa, krilca, tangic, nogavic ter dveh elastik za lase. Top se zapenja na hrbtu z več-stopenjsko sponko ter zavezuje za vratom.

2-5 dni

Seksi kostum Bunny znamke Chilirose je sestavljen iz bodya s trakovi za nogavice, rokavic, obroča za lase z ušeski ter mrežastih nogavic. Izdelano je iz elastičnega materiala. 

Dobava takoj

Seksi kostum Obsessive Santastic je sestavljen iz Božičkove čepice, nedrčka in tangic. Komplet je izdelan iz gladkega in prožnega materiala v rdeči barvi z belim puhkom. Nedrček ima nastavljive naramnice za popolno prileganje.

Dobava takoj

Seksi kostum Obsessive Cheetia je sestavljen iz nedrčka in hlačk z vzorcem leoparda ter ušesk in repka. Komplet je izdelan iz gladkega in prožnega materiala. Nedrček ima nastavljive naramnice za popolno prileganje, košarice pa so ojačane z žico.

Dobava takoj

Seksi kostum Obsessive Merrily je sestavljen iz Božičkove čepice, negližeja in tangic. Komplet je izdelan iz prožnega, prosojnega materiala v rdeči barvi z belim puhkom. Negliže nastavljive naramnice za popolno prileganje ter ojačane košarice. 

Dobava takoj

Seksi kostum Obsessive 851 je sestavljen iz nedrčka na katerega lahko pripnete babydoll in kapuco ter seksi hlačk z volančki. Komplet je izdelan iz prožnega, prosojnega materiala v rdeči barvi. Naramnice nedrčka so nastavljive za popolno prileganje. 

Dobava takoj

Seksi kostum Študentka znamke Obsessive je sestavljen iz topa, krilca s tangicam in nogavičk.

2-5 dni

Seksi komplet Obsessive Medicinska sestra je sestavljen iz obroča za lase, negližeja, tangic, rokavic in stetoskopa. Komplet je izdelan iz prosojnega, čipkastega in prožnega materiala v beli barvi z dodatki v rdeči barvi. Naramnice negližeja so nastavljive.

2-5 dni