.

Aktivni filtri

Fifty Days of Play je seksi igra za pare, ki bo poskrbela za popestritev in razburljiva erotična doživetja. Igra vsebuje kocko ter 50 ovojnic z vabili, na katerih so zapisani različni scenariji, nagajivi predlogi, intimne in romantične geste ter erotična presenečenja. Igra in navodila so v angleškem jeziku.

Dobava takoj

Z igro za pare 1000 Sex Games vam nikoli ne bo zmanjkalo idej za popestritev in seksi igrice z vašim partnerjem. Igra vsebuje kartice, ki jih delimo na kartice z nalogami za predigro ter karticami s strastnimi izzivi, kocke ter spiner. Igra poteka tako, da najprej izbirate med karticami predigre in nato obrnete še kartico s strastnim izzivom, obe skupaj pa določata, kakšno nalogo boste izpolnili. Igra se z zbiranjem kartic stopnjuje in tako povečuje napetost in strast.

Dobava takoj

Komplet igralnih kart Kama Sutra vsebuje 54 igralnih kart, ki se enake običajnem le, da je na vsaki karti predstavljen po en Kama Sutra seks položaj.

Bosta s partnerjem uspela dokončati niz iger, ali se ne bosta mogla upreti skušnjavi in igro nekajkrat prekinila? Preizkusita in se presenetita z novimi in zanimivimi seks položaji, z na prvi pogled, popolnoma nedolžno igro s kartami.

Dobava takoj

Igra Erotic Heart je seksi igra za pare, ki vsebuje 100 lističev z različnimi intimnimi nalogami, vprašanji ter seks položaji. Slecite spodnje perilo partnerke brez uporabe rok, Povej svojo intimno fantazijo, ... in podobne naloge se skrivajo v lični embalaži v obliki srčka. Igra je idealna za popestritev intimnih trenutkov, bo pa tudi odlično darilo.

Dobava takoj

Igra Kinky Heart je seksi igra za pare z različnimi nagajivimi nalogami, vprašanji ter izzivi. Igra je sestavljena iz 100 lističev, na katerih je slikovno predstavljenih ali zapisanih 100 različnih izzivov, nalog ali vprašanj, ki jih bosta izmenično izbirala s pomočjo priloženih ščipalk in izpolnjevala naloge ali odgovorila na zanimiva vprašanja ter skupaj izvajala različne izzive. Bosta izkusila nekaj novega ali izpolnila svoje skrite želje? Poizkusita in se pustita presenetiti.

Dobava takoj

Z igro za pare 50 nights of naughtiness ste le 50 korakov stran od vroče, rdeče strasti.

Dobava takoj

Igra za pare Bedroom Commands je igra s karticami. Kartice so ločene na dve kategoriji - za moške in za ženske. Vsak spol dviguje kartice iz določenega kupa in sledi navodilom zapisanim na kartici. Namenjena je dvema igralcema, več igralcev za lahko igro popestri in začini. Igra je v angleškem jeziku.

Dobava takoj

Bi radi eksperimentirali s foot fetišem ali z masažo z vročim voskom, potem je igra Fetish Seductions kot nalašč za vas. S tem kompletom lahko a varno raziskujete svet fetišev. Lahko igrate kot igro ali uporabite posamezno karto za eksperimentiranje. 

Dobava takoj
7,13 € 7,50 € -5%

Segreje vašo kad brez vroče vode. Kartice vsebujejo seksi, zabavne in intimne ideje za popestritev trenutkov v dvoje. Priporočena količina soli za eno kopel je 30 gramov. Sol se v vodi raztopi in je varna za uporabo v kateri koli kadi. 

Dobava takoj
7,13 € 7,50 € -5%

Segreje vašo kad brez vroče vode. Kartice vsebujejo seksi, zabavne in intimne ideje za popestritev trenutkov v dvoje. Priporočena količina soli za eno kopel je 30 gramov. Sol se v vodi raztopi in je varna za uporabo v kateri koli kadi. 

Dobava takoj

Iščete načine za popestritev intimnih trenutkov z masažo? Potem je igra Massage Seductions kot nalašč za vas, saj vam ponuja pogled v svet erotične masaže. Komplet razkriva 24 načinov kako zapeljati partnerja. 

Igra je v angleškem jeziku.

Dobava takoj

Bi radi imeli zavezane oči, bili zvezani ali prebičani? Z igro za pare Bondage Seductions lahko ugotovite saj vam omogoča varno raziskovanje in eksperimentiranje v svetu omejitev, prevlade, ubogljivosti in prijetne bolečine. Lahko igrate kot igro ali uporabite posamezno karto za eksperimentiranje. 

2-5 dni