Masažni pripomočki

Masažer LoversPremium Body Octopus Masažer LoversPremium Body Octopus 2

Na zalogi
Na zalogi
Masažni pripomočki

Masažer LoversPremium Body Octopus

E22054
9,90 €
Ta masažer je preprosto čudovit! S pomočjo njegovih osmih točk lahko izvajate pritisk na različne dele svojega ali partnerjevega telesa, poleg tega pa je tudi izjemno preprost za uporabo, saj ga zlahka namestite v svojo dlan in pričnete z akcijo! Vzamete ga lahko kamorkoli (zaradi njegove vodoodpornosti tudi na mokre površine), njegova ergonomska oblika...
Masažer LoversPremium Body Wheel Masažer LoversPremium Body Wheel 2

Na zalogi
Na zalogi
Masažni pripomočki

Masažer LoversPremium Body Wheel

E22055
9,90 €
Masažer LoversPremium Body Wheel Ta masažer je preprosto čudovit! S pomočjo mehkega masažnega kolesca stimulira kroženje krvi ter na koži pusti prijetno sproščujoč in ščegetajoč občutek, poleg tega pa je tudi izjemno preprost za uporabo, saj se ga zlahka oprimete z roko in pričnete z akcijo ter obenem še prilagajate pritisk, ki ga izvajate na kožo!
Masažer LoversPremium Body Roller Masažer LoversPremium Body Roller 2
  • −15%

Na zalogi
Na zalogi
Masažni pripomočki

Masažer LoversPremium Body Roller

E22061
12,66 € 14,90 €
Masažer LoversPremium Body Roller Ta masažer je preprosto čudovit! S pomočjo mehke masažne bunke stimulira kroženje krvi ter na koži pusti prijetno sproščujoč in ščegetajoč občutek, poleg tega pa je tudi izjemno preprost za uporabo, saj se ga zlahka oprimete z roko in pričnete z akcijo ter obenem še prilagajate pritisk, ki ga izvajate na kožo!
Masažer LoversPremium Masažer LoversPremium 2

Na zalogi
Na zalogi
Masažni pripomočki

Masažer LoversPremium

E22017
14,90 €
Masažer LoversPremium Ta masažer je preprosto čudovit! S pomočjo treh masažnih kroglic boste lahko uživali v čutni masaži, ki bo prebudila vaše celo telo. Kroglice tudi svetijo, kar je lahko še posebej zabavno v temi, saj se lahko tako s partnerjem še bolj poigrate!
Masažer LoversPremium Energy Masažer LoversPremium Energy 2

Na zalogi
Na zalogi
Masažni pripomočki

Masažer LoversPremium Energy

E22057
14,90 €
Masažer LoversPremium Energy Ta masažer je preprosto čudovit! S pomočjo treh masažnih kroglic boste lahko uživali v čutni masaži, ki bo prebudila vaše celo telo. Kroglice tudi svetijo, kar je lahko še posebej zabavno v temi, saj se lahko tako s partnerjem še bolj poigrate!
Masažer LoversPremium Intense Masažer LoversPremium Intense 2

Na zalogi
Na zalogi
Masažni pripomočki

Masažer LoversPremium Intense

E22056
14,90 €
Masažer LoversPremium Intense Ta masažer je preprosto čudovit! S pomočjo treh masažnih kroglic boste lahko uživali v čutni masaži, ki bo prebudila vaše celo telo. Kroglice tudi vibrirajo, kar pomeni še intenzivnejšo masažo!
Masažer LoversPremium Head Relax Masažer LoversPremium Head Relax 2

Na zalogi
Na zalogi
Masažni pripomočki

Masažer LoversPremium Head Relax

E22058
14,90 €
Masažer LoversPremium Head Relax Ta masažer je preprosto čudovit! S pomočjo sedmih masažnih nožic boste lahko uživali v čutni masaži lasišča in glave, ki bo prebudila vaše celo telo. Nožice tudi vibrirajo, kar pomeni še intenzivnejšo masažo!
Masažer LoversPremium Body Star Masažer LoversPremium Body Star 2

Na zalogi
Na zalogi
Masažni pripomočki

Masažer LoversPremium Body Star

E22053
9,90 €
Masažer LoversPremium Body Star Ta masažer je preprosto čudovit! S pomočjo njegovih petih točk lahko izvajate pritisk na različne dele svojega ali partnerjevega telesa (najbolj je primeren za shiatsu masažo mišic), poleg tega pa je tudi izjemno preprost za uporabo, saj ga zlahka namestite v svojo dlan in pričnete z akcijo!
Masažer LoversPremium Body Pressure Masažer LoversPremium Body Pressure 2

Na zalogi
Na zalogi
Masažni pripomočki

Masažer LoversPremium Body Pressure

E22052
9,90 €
Masažer LoversPremium Body Pressure Ta masažer je preprosto čudovit! S pomočjo njegovih štirih točk lahko izvajate pritisk na različne dele svojega ali partnerjevega telesa (najbolj je primeren za shiatsu masažo mišic), poleg tega pa je tudi izjemno preprost za uporabo, saj ga zlahka namestite v svojo dlan in pričnete z akcijo!
Masažer LoversPremium Head Relax Deluxe Masažer LoversPremium Head Relax Deluxe 2

Na zalogi
Na zalogi
Masažni pripomočki

Masažer LoversPremium Head Relax Deluxe

E22059
19,90 €
Masažer LoversPremium Head Relax Deluxe​ Ta masažer je preprosto čudovit! S pomočjo devetih masažnih nožic boste lahko uživali v čutni masaži lasišča in glave, ki bo prebudila vaše celo telo. Nožice tudi vibrirajo, kar pomeni še intenzivnejšo masažo! Masažer je tudi izjemno preprost za uporabo, saj se ga zlahka
Prikazujem 1-10 od 10 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo