.

Novosti

Nogavice Obsessive S800 s širokim robom v kožni barvi. Nogavice niso samostoječe in so namenjene uporabi s pasom ali korzetom.

Dobava takoj

Zapeljive nogavice Obsessive Arisha s pridihom elegance, ki se skriva na zgornjem čipkastem robu. Nogavice so namenjene uporabi s pasovi ali korzeti saj niso samostoječe in nimajo silikonskega traku.

Dobava takoj

Zapeljiva mini obleka Chilirose, izdelana iz mehkega in elastičnega večbarvnega materiala v črni barvi, ki odlično poudari vaše obline. Z odstranljivimi in nastavljivimi trakovi, ki se križajo na zadnji strani.

Dobava takoj

Body Jennifairy je preprost a čudovit body, s prelepo obliko, ki optično podaljša vaše noge in preprosto rožasto vezenino. Naramnice body so nastavljive za popolno prileganje. Oprsje ni ojačano ali podloženo in tako daje naraven videz.

Dobava takoj

Elastična mini obleka iz brezšivnega materiala z grobo mrežo vzdolž rokavov in po hrbtu. Popolnoma se prilagodi telesu.

Dobava takoj

Seksi komplet Obsessive Intensa vsebuje nedrček ter seksi tangice Obsessive v rdeči barvi. Komplet je izdelan iz mehkega in na otip prijetnega, prosojnega materiala, naramnice so nastavljive, nedrček pa se zapenja z večstopenjsko sponko.

Dobava takoj

Zapeljive tanga hlačke Intensa so izdelane iz prožnega materiala s tankim dvojnim pasom in čipko.

Dobava takoj

Seksi komplet spodnjega perila znamke Obsessive vsebuje zapeljive hlačke in prosojni nedrček z ovratnioc in prelepimi čipkastimi dodatki. Nedrček se zapenja z večstopenjsko sponko in ima nastavljive naramnice ter košarice ojačane z žico. Hlačke so ComfyCut izdelave, ki nudi udobno nošenje.

Dobava takoj

Seksi komplet Obsessive 810 vsebuje nedrček, tangice ter pas za nogavice Obsessive s čudovito čipko Komplet je izdelan iz mehkega in na otip prijetnega materiala, košarice nedrčka so podložene, naramnice so nastavljive, nedrček pa se zapenja z večstopenjsko sponko.

Dobava takoj

Seksi bodi Obsessive Alluria iz prosojnega materiala ter prelepe čipke. Bodi ima nastavljive naramnice ter zategovalno vrvico na hrbtu za popolno prileganje. Košarice bodija so ojačane z žico.

Dobava takoj

Komplet vsebuje nedrček, seksi tanga hlačke, čipkasta pas ter pas za nogavice Obsessive Frivolla v perla barvi. Naramnice nedrčka so nastavljive, zapenja pa se na hrbtu z več-stopenjsko sponko, trakovi za pripenjanje nogavic pa so nastavljivi po dolžini. Nogavice niso priložene!

Dobava takoj

Komplet vsebuje nedrček, seksi tanga hlačke, čipkasta pas ter pas za nogavice Obsessive Frivolla v koralni barvi. Naramnice nedrčka so nastavljive, zapenja pa se na hrbtu z več-stopenjsko sponko, trakovi za pripenjanje nogavic pa so nastavljivi po dolžini. Nogavice niso priložene!

Dobava takoj