Seznam izdelkov po znamki Pleasure Wigs

Kapa za pod lasuljo... Kapa za pod lasuljo... 2

Na zalogi
Na zalogi
7,95 €
Kapa za pod lasuljo vam omogoča, da skrijete in obvladate svoje lase, ter si zagotovite udobno prileganje vsakič ko jo nadanete. Je enostavna za uporabo, izdelana iz materiala, ki diha in narejena v univerzalni velikosti.
Stojalo za lasuljo Pleasure...

Na zalogi
Na zalogi
6,95 €
To stojalo za lasulje je zložljivo in kot nalašč za shranjevanje lasulje v izvirni obliki, omogoča pa tudi, da se lasulja prezrači. Kot nalašč za potovanje ali doma. Lasulje naj bodo sveže in kot nove.
Lasulja Pleasure wigs Joey
Na zalogi pri dobavitelju
Dobava: 2-5 dni
75,95 €
Čudovita lasulja Joey v rjavi barvi. Lasulja je izdelana iz visokokakovostnih sintetičnih materialov, ki so podobni človeškemu lasu in je popolnoma prilagodljiva. Lasuljo lahko umivate s toplo vodo in milom, po sušenju bo lasulja v taki obliki kot ste jo kupili. 
Lasulja Pleasure wigs Jennifer
Na zalogi pri dobavitelju
Dobava: 2-5 dni
81,95 €
Čudovita lasulja Jennifer v platinasto blond barvi. Lasulja je izdelana iz visokokakovostnih sintetičnih materialov, ki so podobni človeškemu lasu in je popolnoma prilagodljiva. Lasuljo lahko umivate s toplo vodo in milom, po sušenju bo lasulja v taki obliki kot ste jo kupili. 
Lasulja Pleasure wigs Jessie
Na zalogi pri dobavitelju
Dobava: 2-5 dni
75,95 €
Čudovita lasulja Jessie v platinasto blond barvi. Lasulja je izdelana iz visokokakovostnih sintetičnih materialov, ki so podobni človeškemu lasu in je popolnoma prilagodljiva. Lasuljo lahko umivate s toplo vodo in milom, po sušenju bo lasulja v taki obliki kot ste jo kupili. 
Lasulja Pleasure wigs Steph
Na zalogi pri dobavitelju
Dobava: 2-5 dni
72,95 €
Čudovita lasulja Steph v črni barvi. Lasulja je izdelana iz visokokakovostnih sintetičnih materialov, ki so podobni človeškemu lasu in je popolnoma prilagodljiva. Lasuljo lahko umivate s toplo vodo in milom, po sušenju bo lasulja v taki obliki kot ste jo kupili. 
Lasulja Pleasure wigs Courtney
Na zalogi pri dobavitelju
Dobava: 2-5 dni
84,95 €
Čudovita lasulja Courtney v črni barvi z ognjeno rdečimi prameni. Lasulja je izdelana iz visokokakovostnih sintetičnih materialov, ki so podobni človeškemu lasu in je popolnoma prilagodljiva. Lasuljo lahko umivate s toplo vodo in milom, po sušenju bo lasulja v taki obliki kot ste jo kupili. 
Lasulja Pleasure wigs Cici
Na zalogi pri dobavitelju
Dobava: 2-5 dni
72,95 €
Čudovita lasulja Cici v rdeči barvi. Lasulja je izdelana iz visokokakovostnih sintetičnih materialov, ki so podobni človeškemu lasu in je popolnoma prilagodljiva. Lasuljo lahko umivate s toplo vodo in milom, po sušenju bo lasulja v taki obliki kot ste jo kupili. 
Lasulja Pleasure wigs Aubrey
Na zalogi pri dobavitelju
Dobava: 2-5 dni
75,95 €
Čudovita lasulja Aubrey v rdeči barvi. Lasulja je izdelana iz visokokakovostnih sintetičnih materialov, ki so podobni človeškemu lasu in je popolnoma prilagodljiva. Lasuljo lahko umivate s toplo vodo in milom, po sušenju bo lasulja v taki obliki kot ste jo kupili. 
Prikazujem 1-9 od 9 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo