Promocijske kode so praktično nepogrešljiv del vsake spletne trgovine. In ja, tudi pri nas jih uporabljamo za promoviranje blagovnih znamk, spletne trgovine ali posameznih izdelkov. Tako lahko vedno znova nakupuješ ceneje, mi pa bomo vsako tvoje naročilo s še večjim veseljem pripravili in čim prej dostavili na tvoj naslov.

Promocijske kode največkrat najdeš na družbenih omrežjih, občasno pa jih seveda objavimo tudi na drugih spletnih straneh, v medijih, letakih ali pa ti jo pošljemo kar na tvoj e-naslov, če si prijavljen/a na prejemanje naših e-novičk.

Promocijske kode ti prinašajo različne popuste. Nekatere ti prinašajo popust na celotni nakup, nekatere le za določene znamke ali izdelke, spet druge pa ti prinesejo brezplačno poštnino ali celo brezplačen izdelek ob nakupu drugih izdelkov.

Če ne želiš zamuditi privlačnih popustov, brezplačne poštnine in drugih ugodnosti te zato vabimo, da nas poiščeš in se nam pridružiš na družbenih omrežjih Instagram, TikTok in Facebook. Na vseh omenjenih boš naš profil našel/la pod imenom Fensi.si.

Če imaš še kakšno vprašanje ali potrebuješ dodatne informacije pa smo ti vedno na voljo na telefonski številki 040 819 384 ali e-poštnem naslovu info@fensi.si

Izsek iz splošnih pogojev poslovanja

Promocijske kode 

Promocijske kode izdaja prodajalec za lastno promoviranje določenih izdelkov, znamk ali storitev. Promocijske kode so lahko objavljene na družabnih omrežjih, kateri koli spletni strani podjetja Tim group, d.o.o., poslani po elektronski pošti ali objavljeni v katerem koli drugem javnem mediju, letaku, prireditvi ipd., po naročilu prodajalca.

Promocijska koda lahko vsebuje znesek ali odstotek popusta in je lahko uporabljena le enkratno za vsako naročilo. Promocijske kode so časovno omejene, veljavnost ponudbe pa je prodajalec dolžan objaviti ob objavi kode.

Ugodnosti ali popusti pridobljeni z uporabo promocijske kode, se med seboj ne seštevajo. Pri vsakem oddanem naročilu lahko koristite samo eno promocijsko kodo.

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo