Ker se zavedamo, kako pomembne so različne možnosti plačila, smo poskrbeli, da boš svoje naročilo lahko plačal/a na več različnih načinov. 

Če svoje izdelke želiš plačati ob prevzemu paketa, v zaključku nakupa izberi možnost Plačilo ob prevzemu. Tako boš izdelke lahko plačal/a kurirju GLS ob dostavi z gotovino ali kartico, če pa boš izbral/a dostavo s Pošto Slovenije je plačilo možno le z gotovino.

Če pa izdelke želiš plačati že ob oddaji naročila lahko to storiš na več načinov. Omogočamo ti izbiro plačila preko spleta s sistemom PayPal, plačilo s kartico in plačilo preko bančnega nakazila na TRR našega podjetja. 

Če boš izdelke prevzel/a v naši poslovalnici lahko naročilo ob prevzemu plačaš tako z gotovino kot tudi s kartico. Seveda pa tudi v tem primeru lahko naročilo plačaš že preko spleta na zgoraj omenjene načine.

Imaš vprašanje v zvezi s plačilom ali oddajo naročila? Pokliči nas na 040 819 384 ali nam piši na info@fensi.si in z veseljem ti bomo pomagali.

Izsek iz splošnih pogojev poslovanja

Način plačila 

Spletna trgovina fensi.si omogoča naslednje načine plačila:

- s kreditno kartico ali PayPal plačilno metodo preko sistema PayPal ob oddaji naročila,

- po predračunu na račun podjetja,

- z gotovino ob dostavi paketa preko Pošte Slovenije,

- z gotovino ali kartico ob dostavi paketa preko dostavne službe GLS

- z gotovino ob osebnem prevzemu paketa na prevzemnem mestu,

- z darilnim bonom ali darilno kartico (več si preberite TUKAJ)

V primeru plačila po predračunu bo prodajalec uporabniku na e-naslov, naveden ob oddaji naročila, poslal predračun za kupnino in poštnino za naročilo (če je poštnina brezplačna, bo predračun le za kupnino). Ko bo predračun poravnan, bo naročilo poslano v nadaljnjo obdelavo in v najkrajšem možnem času odpremljeno uporabniku. Če predračun ne bo poravnan v roku 3 delovnih dni, bo prodajalec to razumel kot preklic naročila in ga kot preklicanega tudi označil, blago iz naročila pa bo vrnjeno v prodajo v spletno trgovino.

V primeru, da prodajalec molče ali izrecno pogojuje nakup blaga, opravljanje storitve ali dobavo digitalne vsebine z delnim ali celotnim predplačilom in dobavi blago, opravi storitev ali dobavi digitalno vsebino po prejemu predplačila, mora ob dobavi blaga, izvedbi storitve ali dobavi digitalne vsebine obračunati in plačati potrošniku obresti od plačanega predplačila po obrestni meri, po kakršni se obrestujejo hranilne vloge, vezane za tri mesece, referenčne banke: NOVA LJUBLJANSKA BANKA d.d.

Prejšnji odstavek se ne uporablja, če je predplačilo plačano v manj kot treh delovnih dneh pred dnem, ko se opravi dobava blaga, začne z opravljanjem storitve ali dobavo digitalne vsebine. Šteje se, da je prodajalec izpolnil obveznost iz prejšnjega odstavka, če v primeru predplačila zniža redno ceno blaga ali storitve ali digitalne vsebine in je to znižanje višje ali enako kot znesek obresti, obračunanih na podlagi prejšnjega odstavka. Določila tega in prejšnjega odstavka se ne uporabljajo, če prodajalec pogojuje nakup blaga, opravljanje storitve ali dobavo digitalne vsebine z izročitvijo are.

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo