Naročilo v spletni trgovini lahko oddaš kot registriran uporabnik ali kot gost. 

Razlika med registriranim uporabnikom in gostom je v tem, da boš kot registriran uporabnik v postopku nakupa ustvaril uporabniški račun z geslom in e-poštnim naslovom, ki ti omogoča hitrejše nakupovanje ob vsakem naslednjem obisku. 

Kot registrirani uporabniki se boš ob naslednjem obisku enostavno prijavil/a v svoj uporabniški račun in hitro ter enostavno oddal/a svoje naročilo. Kot registriran uporabnik imaš namreč že shranjene vse podatke za naročilo in morebitne dodatne naslove za dostavo. Poleg tega pa v svojem uporabniškem računu lahko spremljaš vso zgodovino nakupov, zbiraš točke zvestobe in dodajaš ter spreminjaš naslove za dostavo in druge nastavitve.

Če želiš nakupovati kot gost za to ne potrebuješ izbirati gesla in ustvariti uporabniškega profila, kar omogoča hiter nakup vendar boš postopek moral/a ponoviti tudi ob morebitnem naslednjem nakupu. Kot gost imaš sicer enake pogoje in možnosti nakupa. Tudi izbiro dostavnega naslova vendar le tega ne moreš shraniti za naslednja naročila. Kot gost ne moreš zbirati točk zvestobe, saj le te lahko zbirajo samo registrirani uporabniki od dneva odprtja uporabniškega računa dalje.

 

Postopek nakupa

 1. Prvi korak k oddaji naročila je izbira izdelka ali izdelkov, ki jih želiš kupiti. Ko si našel/la, kar si želiš pri izdelku določi količino in klikni gumb Dodaj v košarico. Če ima izdelek določenih več možnosti barv ali velikosti, boš pred dodajanjem v košarico moral/a izbrati tudi barvo in velikost.

   

   

   

 2. Ko si zaključil/a z izbiro izdelkov in dodal/a v košarico vse izbrane izdelke lahko svojo košarico odpreš s klikom na znak košarice v zgornjem levem delu ekrana.

  Košarica ponudi dve možnosti nadaljevanja:

  Možnost 1: Nakup –  ta gumb te pelje neposredno na postopek nakupa kjer nadaljuješ do zaključka nakupa.

  Možnost 2: Košarica – ta gumb te pelje v pregled košarice kjer lahko spremeniš količine izdelkov, jih odstraniš iz košarice ali enostavno le pregledaš njeno vsebino. Ko zaključiš z urejanjem klikneš na gumb Nadaljuj na nakup.

   

   

 3. Sedaj si vstopil/a na stran za zaključek nakupa.

Če si pri nas prvič izberi možnost Kupi kot gost, če pa že imaš ustvarjen uporabniški račun v naši trgovini izberi možnost Prijavi se in se prijavi v svoj račun.

Če si novi uporabnik in si izbral/a možnost naroči kot gost vpišeš Ime, Priimek in e-poštni naslov.

V kolikor želite ustvariti uporabniški račun izbereš še geslo, s katerim boš kasneje dostopal/a do svojega računa. Če ne želiš ustvariti uporabniškega računa, polje za geslo pusti prazno.

Ko si zaključil/a z izpolnjevanjem klikni gumb NADALJUJ.

 

Sedaj si na stopnji kjer vpišeš svoj naslov za dostavo paketa in sicer: ime, priimek, naslov, poštno številko in mesto, izbereš državo ter dodaš še svojo telefonsko številko. 

Če želiš račun izdan na podjetje vpišeš še ime podjetja in davčno številko.

Ko si zaključil/a s tem korakom klikneš na gumb NADALJUJ.

 

 

Sedaj si na koraku kjer izbereš vrsto dostave.

Izbiraš lahko med dostavno službo GLS in Pošto Slovenije ali osebnim prevzemom paketa v našem razstavnem salonu in prevzemnim mestom v Kranju.

Če izbereš dostavno službo GLS svoj paket prejmeš do vrat, lahko pa izbereš tudi dostavo v GLS paketno trgovino. GLS paketna trgovina so vsi GLS paketomati, trafike 3Dva, ter bencinski servisi MOL in OMV. Če izbereš dostavo v paketno trgovino GLS boš le to izbral iz seznama ki se ti pokaže po izbiri, tvoj paket pa te bo nato počakal na izbranem mestu.

Pri izbiri Pošte Slovenije paket prav tako lahko dobiš do vrat, lahko pa ga prevzameš tudi na tvoji naslovni pošti, za to možnost pri dostavi izbereš Poštno ležeče. Če pa želiš dostavo paketa v PS Paketomat ali na BS Petrol pri dostavi označi izberano možnost in iz menija poišči želen Paketomat ali bencinski servis Petrol ter ga izberi.

Pri vrsti dostave lahko vpišeš še komentar ali posebne zahteve, želje ipd.

Ko si izbral/a vrsto dostave in vpisal/a morebitni komentar klikni gumb NADALJUJ.

 

 

Sedaj si na točki, ko boš izbral/a vrsto plačila tvojega naročila.

Nudimo ti plačilo preko PayPal sistema, plačilo s kartico, plačilo ob prevzemu paketa ali z bančnim nakazilom.

Če boš izbral/a PayPal se takoj po izbiri prikaže gumb za plačilo, ki mu slediš in opraviš plačilo ter obenem zaključiš naročilo. Na e-poštni naslov boš nato prejel/a potrdilo o uspešni oddaji naročila. Tvoje naročilo bo procesirano takoj.

Če izbereš plačilo s kartico se odpre okno za vpis podatkov o kartici, ki jih vpišeš in kliknete gumb ODDAJ NAROČILO. Za procesiranje plačila bo po vsej verjetnosti zahtevano dvojno preverjanje plačila preko aplikacije banke ali SMS sporočila, ki ga moraš opraviti za uspešno plačilo in oddajo naročila. Na e-poštni naslov boš prejel/a potrdilo o uspešni oddaji naročila. Tvoje naročilo bo procesirano takoj.

Če izbereš možnost plačila po povzetju boš z gumbom ODDAJ NAROČILO zaključil/a nakup in oddal/a naročilo, ki ga plačaš kurirju ob dostavi ali na našem prevzemnem mestu, če izbereš osebni prevzem. Plačilo po povzetju pri kurirjih GLS lahko plačaš z gotovino ali kartico, pri kurirjih Pošte Slovenije pa le z gotovino. Na našem prevzemnem mestu lahko izdelke plačaš z gotovino ali kartico. Na e-poštni naslov prejmeš potrdilo o uspešni oddaji naročila, tvoje naročilo pa bo tudi v tem primeru procesirano takoj.

Če izbereš možnost plačila z bančnim nakazilom boš z gumbom ODDAJ NAROČILO zaključil/a nakup in oddal/a naročilo. Na e-poštni naslov boš prejel/a potrdilo o oddaji naročila in dodatno sporočilo s podatki za plačilo naročenega blaga. Tvoje naročilo bo obravnavano in procesirano šele po prejemu plačila na transakcijski račun podjetja.

 

6

 

V vseh primerih oddaje naročila boš o oddaji in poteku naročila obveščen/a preko e-poštnega naslova, ki si ga uporabil/a za nakup.

Če sporočil ne najdeš v tvojem e-poštnem nabiralniku preveri še mapo SPAM ali PROMOCIJE in poglej če se sporočila nahajajo tam. V kolikor jih najdeš v eni izmed teh map, jih premakni v mapo prejeto, e-naslov info@fensi.si pa dodaj v tvoj imenik in se tako izogni, da bi sporočila še naprej prejemal/a v omenjeni dve mapi.

Tako, uspešno si zaključil/a nakup.

Zahvaljujemo se za tvoje zaupanje in upamo, da boš z izdelki karseda zadovoljen/na.

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo