Nimaš ideje za darilo? Ne veš kater izdelek izbrati?

 

Darilni bon je odlična izbira, ko ne več kater izdelek izbrati ali ko zmanjka idej za popolno darilo tvoji boljši polovici, prijatelju/ici ob različnih priložnostih. 

V naši spletni trgovini lahko naročiš darilni bon v različnih, že vnaprej pripravljenih vrednostih, lahko pa ti izdelamo tudi bon po naročilu in v vrednosti, ki jo določiš sam/a. Darilne bone, ki so v redni prodaji poiščeš tukaj, za vse ostale želje pa nas pokliči na 040 819 384 ali nam pošlji sporočilo na info@fensi.si.

Bon boš prejel natisnjen v fizični obliki kot vsak drug paket, lahko pa ti ga pošljemo tudi po e-pošti v elektronski obliki. Če želiš bon prejeti po e-pošti le to vpiši v opombe ob naročilu, vendar ne pozabi, da moraš v tem primeru naročilo plačati preden ti pošljemo naročen darilni bon. Najbolje da uporabiš plačilo s kartico ali PayPal sistemom, saj bo v tem primeru bon pri tebi že v roku ene ure po oddanem naročilu.

Če želiš obdarovanca/ko presenetiti na daljavo, lahko bon pošljemo tudi na naslov prejemnika in tako tvoje popolno darilo kupiš in dostaviš s samo nekaj kliki. Enostavno v naslov za dostavo vpiši naslov prejemnika in nas v opombah pri naročilu obvesti, da gre za darilo. Tako bomo lahko paket poslali brez računa, ki ga bomo poslali tebi na tvoj e-naslov.

Če imaš še kakšno vprašanje, željo ali idejo nas kontaktiraj na telefonsko številko 040 819 384 ali nam piši na info@fensi.si in z veseljem ti bomo pomagali.

Izsek iz splošnih pogojev poslovanja

Darilni boni 

Darilni boni so del prodajnega programa spletne trgovine fensi.si. Darilni bon uporabnik po naročilu prejme v fizični obliki. Na željo uporabnika lahko darilni bon prejme tudi v elektronski obliki, če to zahteva z opombo ob oddaji naročila. 

Vsak darilni bon je označen z unikatno serijsko številko, prodajalec pa ga je zavezan sprejeti kot plačilo za nakup preko spletne trgovine fensi.si.

Uporabnik lahko izbira med različnimi vrednostmi darilnih bonov, ki so objavljeni v spletni trgovini, za unikatno vrednost bona pa je primoran kontaktirati prodajalca na elektronski naslov info@fensi.si. Vrednost darilnega bona je lahko minimalno 10,00€ in maksimalno 1000,00€. 

Z vsakim darilnim bonom uporabnik prejme promocijsko kodo, ki je enaka serijski številki bona in jo lahko uveljavlja za plačilo v postopku oddaje naročila na koraku »plačilo«.

Darilni bon je ob plačilu potrebno izkoristiti v celoti, saj morebitne razlike zneska darilnega bona ne vračamo v obliki drugega bona ali gotovine. Bon tako lahko izkoristite v celoti za plačilo vašega naročila ali delno plačilo, v kolikor je naročilo višje vrednosti od vrednosti darilnega bona. 

Če bona ne morete izkoristiti v celoti, lahko pred izkoristkom bona zaprosite za zamenjavo bona v več manjših vrednostnih bonov, in sicer preko e-pošte na naslov info@fensi.si ali telefonsko na 040 819 384.

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo