Seznam izdelkov po znamki Coquette

Novosti kolekcije Coquette prihajajo z ženstvenim in elegantnim navdihom. Blagovna znamka se pridružuje privržencem luksuznih izdelkov in nam ponuja edinstven videz v trgovini, primeren za vsako priložnost. Ženska 21. stoletja je simbol blaginje, stabilnosti in elegance.

Novosti kolekcije Coquette prihajajo z ženstvenim in elegantnim navdihom. Blagovna znamka se pridružuje privržencem luksuznih izdelkov in nam ponuja edinstven videz v trgovini, primeren za vsako priložnost. Ženska 21. stoletja je simbol blaginje, stabilnosti in elegance.

Manj
Choker Coquette Heart Choker Coquette Heart 2

Na zalogi
Na zalogi
Chokerji

Choker Coquette Heart

D-226908
14,95 €
Choker Coquette Heart je izdelan iz veganskega usnja s kovinskom srčkom in zapenjanjem s tremi gumbi za primerno nastavitev obsega.
Choker Coquette Fetish Choker Coquette Fetish 2

Na zalogi
Na zalogi
Chokerji

Choker Coquette Fetish

D-226912
14,95 €
Choker Coquette Fetish je izdelan iz veganskega usnja, na sprednjem delu pa se nahaja rinka, ki je odlična tudi za obešanje dodatnih okraskov ali pripenjanje povodca. Choker se zapenja s sponko na zadnjem delu, ki omogoča enostavno nastavitev obsega.
Choker Coquette Jingle Bell Choker Coquette Jingle Bell 2

Na zalogi
Na zalogi
Chokerji

Choker Coquette Jingle Bell

D-226911
13,95 €
Choker Coquette Jingle Bell je izdelan iz veganskega usnja s kovinskim obeskom in zapenjanjem s sponko, ki omogoča enostavno nastavitev obsega.
Choker Coquette Keys Heart Choker Coquette Keys Heart 2

Na zalogi
Na zalogi
Chokerji

Choker Coquette Keys Heart

D-226910
14,95 €
Choker Coquette Keys Heart je izdelan iz veganskega usnja s kovinskom srčkom ter ključkom za odklepanje. Choker ni nastavljiv po dolžini, skupen obseg pa meri 36cm.
Choker Coquette Jingle Choker Coquette Jingle 2

Na zalogi
Na zalogi
Chokerji

Choker Coquette Jingle

D-226909
13,95 €
Choker Coquette Jingle je izdelan iz veganskega usnja s kovinskim obeskom in zapenjanjem s sponko, ki omogoča enostavno nastavitev obsega.
Choker Coquette Choker Coquette 2

Na zalogi
Na zalogi
Chokerji

Choker Coquette

D-226913
11,95 €
Choker Coquette je izdelan iz veganskega usnja s kovinskim obročkom in zapenjanjem s tremi gumbi za primerno nastavitev obsega.
Choker Coquette Diamant Heart Choker Coquette Diamant Heart 2

Na zalogi
Na zalogi
Chokerji

Choker Coquette Diamant Heart

D-229289
15,95 €
Choker Coquette Diamant Heart je izdelan iz veganskega usnja s kovinskim srčkom in svetlečimi diamanti. Choker se zapenja s 4 gumbi, za enostavno nastavitev obsega.
Choker Coquette Slave Choker Coquette Slave 2

Na zalogi
Na zalogi
Chokerji

Choker Coquette Slave

D-229290
15,95 €
Choker Coquette Slave je izdelan iz veganskega usnja s kovinskim napisom Slave, ki je okrašen z umetnimi diamanti. Obseg chokerja je 42cm in se lahko prilagodi z dvema gumboma za pripenjanje. Priagoditev je možna med na obseg 40 in 44cm.
Choker Coquette Sexy Choker Coquette Sexy 2

Na zalogi
Na zalogi
Chokerji

Choker Coquette Sexy

D-229291
15,95 €
Choker Coquette Sexy je izdelan iz veganskega usnja s kovinskim napisom Sexy, ki je okrašen z umetnimi diamanti. Obseg chokerja je 42cm in se lahko prilagodi z dvema gumboma za pripenjanje. Priagoditev je možna med na obseg 40 in 44cm.
Choker Coquette Wide Fetish Choker Coquette Wide Fetish 2

Na zalogi
Na zalogi
Chokerji

Choker Coquette Wide Fetish

D-229294
16,95 €
Choker Coquette Wide Fetish je izdelan iz veganskega usnja, na sprednjem delu pa se nahaja rinka, ki je odlična tudi za obešanje dodatnih okraskov ali pripenjanje povodca. Choker se zapenja na zadnjem delu, z gumbi, ki omogočajo enostavno nastavitev obsega.
Choker Coquette Wide Choker Coquette Wide 2

Na zalogi
Na zalogi
Chokerji

Choker Coquette Wide

D-229295
15,95 €
Choker Coquette Wide je izdelan iz veganskega usnja in je popoln dodatek k seksi spodnjem perilu. Choker se na zadnjem delu zavezuje z vrvico, kar omogoča enostavno nastavitev obsega.
Choker Coquette Keys Heart rdeč Choker Coquette Keys Heart rdeč 2

Na zalogi
Na zalogi
14,95 €
Choker Coquette Keys Heart je izdelan iz veganskega usnja s kovinskim srčkom ter ključkom za odklepanje. Choker ni nastavljiv po dolžini, skupen obseg pa meri 40cm.
Choker Coquette Fetish rdeč Choker Coquette Fetish rdeč 2

Na zalogi
Na zalogi
Chokerji

Choker Coquette Fetish rdeč

D-229292
12,95 €
Choker Coquette Fetish je izdelan iz veganskega usnja, na sprednjem delu pa se nahaja rinka, ki je odlična tudi za obešanje dodatnih okraskov ali pripenjanje povodca. Choker se zapenja na zadnjem delu, s sponko, ki omogoča enostavno nastavitev obsega.
Prikazujem 1-13 od 13 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo