Seznam izdelkov po znamki Axami

Podjetje Axami je proizvajalec luksuznega ženskega spodnjega perila. Kolekcije Axami navdušujejo z vezeninami, bogatimi barvami in oblikovanjem. V njih lahko uživate v beli, črni, rdeči, bež, pastelno rožnati, modri ... Zbirke so raznolike z volančki, lahkimi gipurami in edinstvenimi okraski. To so zapeljivi predlogi, katerih prednost sta gracioznost in eleganca.

Da bi izpolnili pričakovanja dam z bogato domišljijo, ustvarjajo drzne, seksi in subtilne kolekcije z visoko estetiko. Ker uresničujejo želje žensk, ponujajo izjemno in edinstveno spodnje perilo.

Z mislijo na svoje kupce sledijo najnovejšim svetovnim modnim trendom in se udeležujejo sejmov (Pariz, Lyon). Zadovoljstvo žensk je tisto, ki jim daje navdušenje za delo in zadovoljstvo ter ustvarjalni navdih.

Prednost znamke Axami so dolgoletne izkušnje na trgu - na njem so že skoraj 20 let. To jim omogoča, da se lahko ustvarjalno prilagajajo potrebam in zahtevam kupcev po vsem svetu.

Manj
Tangice Axami Wetlook V-8325 Tangice Axami Wetlook V-8325 2
  • −45%

Na zalogi
Na zalogi
Samo še
Tangice

Tangice Axami Wetlook V-8325

5902934920094
11,52 € 20,95 €
Tangice Axami Wetlook so izdelani iz prijetnega mehkega materiala z wetlook izgledom. Izredno zapeljive in udobne so za nošenje, elatika v pasu pa poskrbi za odlično prileganje vsem postavam.
Prikazujem 1-1 od 1 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo